Vegánságok egyszerűen

Easy Vegan

Easy Vegan

Sült édesburgonya

2017. január 17. - Easy Vegan

Sütőben egy kis fűszerrel megsütni az édeburgonya hasábokat... szerintem az egyik legjobb dolog, ami történhet velük.

Az édesburgonyákat megmossuk és hámozás nélkül kb egyforma, ujjnyi hasábokra vágjuk (jó éles kés ajánlott a művelethez, mert kicsit nehezebben adják magukat, mint hagyományos társaik).

Meglocsoljuk olívaolajjal és
fűszerezés 1: só+friss rozmaring
fűszerezés 2: só+pici frissen őrölt bors+chili pehely

220-230fokos sütőben (légkeverés) kb fél óra alatt megsütjük. Hagyjuk, hogy jól megpiruljanak, így kívül picit ropogós, belül mennyeien puha lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://easyvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3012134281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása